Ja jeg ved godt dette ikke lige går ind over “Ny drivline”, meen syntes et sted det hører ind under.
Jeg mødtes med en kollega, Brian, en stolt ejer af en Møn 830´er, nede på Marinaen, og han havde opdaget at hans motor stod under vand. Efter lidt søgen fandt han også kilden til problemet, rorstammen´s tætning, var ikke i orden. Den har en lille kop med fedt som man skruer ind, således at fedten tætner gennemføringen af rorstammen i skroget.

Jeg løb jo straks tilbage til amity for at kigge på min “fedtstuds”, og jeg skulle knapt nok rør den, så knak den selvfølgelig af. Så nu er der en opgave mere til listen. Ny tætning af rorstammen. 🙂

Det er noget i stil med denne type:

Man tænker tit, vil det da ingen ende tage, med alle de problemer “læs opgaver”.
Denne her syntes jeg dog går ind under en af de gode opdagelser, for heller opdage det i mens amity er på land end i vand. 🙂 – Man ved aldrig om det kunne resultere i at hun stod på bunden, dagen efter isættelse! 😀